Abban az esetben, ha barna a hajszínem és befestem sima fehérszőke hajfestékkel, befogja?
Figyelt kérdés
Meg van csinálva a hajam az alja szőkített, de sárgás-narancsos és szeretném azt a részét még világosítani, viszont a tetejét nagyon nem, így érdekelne, ha simán bekenem a hajam, a barna hajszínem mennyire változna?2020. okt. 29. 14:59
1/7 anonim válasza:
Én nem szórakoznék ezzel otthon, hanem elmennék vele egy normális fodrászhoz. Azt nem értem, ha a barnával nincs bajod, akkor arra miért kennél szőke festéket?
2/7 anonim válasza:
Én azt mondanám, hogy az egész hajadat ne fesd be, csak a végét - elvégre csak ott szeretnél más eredményt.
Habár szőke tuti nem lennél, sőt valószínűleg még világosbarna se, bizonyos festékek adhatnak egy nagyon-nagyon minimális színt. Legalábbis az egyik régi ismerősöm nem ismerte a szőkítés menetét és a gesztenyebarna haját befestette szőke festékkel. 1-2 árnyalattal világosabb lett a haja, de messze nem szőke.
3/7 anonim válasza:
Hamvasito sampon és balzsam.
Én is így lettem szőke a természetes barnabol. Bár engem nem zavart, hogy néhány napig csibe sárga hajjal futkostam 😂
4/7 anonim válasza:
Előző vagyok, én a syoss szokitot használtam.
5/7 A kérdező kommentje:
3as okes de barnat nem akarnam hogy szokuljon
2020. okt. 29. 19:44
6/7 anonim válasza:
Világosabb árnyalatokkal soha ne akarj sufnituningolni, mert csak elrontod amennyiben nincs benne gyakorlatod.(úgy lát az írásodból hogy egyáltalán nincs.)
7/7 A kérdező kommentje:
Végül úgy döntöttem fodrászra bízom ;)
2020. okt. 30. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!