Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gáz ha csak egy szolgáltatás...

Gáz ha csak egy szolgáltatás miatt megyek kozmetikushoz?

Figyelt kérdés

Lényegében minden dolgot megoldok otthon de a szemöldök szedesre és a fazon gyantára mennék csak.

Jártam egy helyre ott mindig furán néztek rám hogy "csak ennyi lesz?

Miért probléma ez egy kozmetikus számára?

Borravalót ugyanúgy adok

2020. okt. 25. 20:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem fura. Én is csak szemöldök szedés miatt megyek kozmetikushoz.
2020. okt. 25. 21:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak szemöldökszedésre járok kozmetikushoz.
2020. okt. 25. 21:43
 3/4 Dorci1999 ***** válasza:
Nem tudom hogy miért fura. Én is csak szemöldökszedésre és teljes intimgyantára járok a kozmetikushoz. Minek kérjek mást, ha a többi helyen le tudom szedni magamnak a szőrt és az arcomon sincs semmi bőrhiba?
2020. okt. 28. 05:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért lenne fura? Nem mindenkinek van szüksége nagy generálra, vagy, ahogy te is mondod, megoldja otthon. Nagyon gáz ez a hozzáállás a kozmetikustól, inkább örüljön hogy eljársz hozzá...csak ennyi lesz...ő egy szolgáltatást ad, örüljön hogy eljársz hozzá, azért a gyantázás sem 2 Ft...lehet a helyedben elmennék egy gyantázó szalonba, ahol csak ezzel foglalkoznak, ő meg pukkadjon meg...
2020. nov. 3. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!