Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Otthoni hajszőkítés?

Otthoni hajszőkítés?

Figyelt kérdés

Itthon ki akarom teljesen szőkíteni a hajamat. Ehez mit kell vegyek? Gesztenye barna hajam van vagy egy kicsit sötétebb.

Azert akarom kiszőkíteni hogy utána be tudjam festeni de a jelenlegi hajszínem nem fogadja be a festéket.

2020. okt. 25. 12:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szőkítőpor és oxi, de ha ennyire nem értesz hozzá szerintem ne csináld otthon mert nagyon könnyen lesz belőle katasztrófa. Nem tudom milyenre akarod utána festeni de ha csíkos foltos katyvasz lesz belőle az kb bármilyen színen át fog ütni. Fodrásznál szívasd le
2020. okt. 25. 13:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Fodrászra nincs pénzem ezért nem szeretném ott csinálni. Mert aki itt van fodrasz az drágán csinálja a másik meg mindent elcsesz és sose úgy csinálta meg a hajamat ahogy szerettem volna.
2020. okt. 25. 13:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Szőkítőporból milyet vegyek és oxi-ból hány százalékosat? Milyen arányba kell keverni?
2020. okt. 25. 13:24
 4/9 A kérdező kommentje:

Amit itt irnak az jó?

[link]

2020. okt. 25. 13:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Minden terméken fel van tüntetve a keverési arány, ennél is ott van a leírásban hogy 1:2. Azt hogy hányas oxit vegyél így nem tudom megmondani mert nagyon sok mindentől függ. Milyen a hajad állaga, volt-e már festve stb. Egyáltalán milyen színt akarsz? Mert pl. egy pasztellhez 10-es szőke alap kell ami középbarnából nem 1 alkalmas procedúra, de ha valami mélyebb színre gondolsz ahhoz lehet elég lenne egyszer leszívni 30-as oxival.
2020. okt. 25. 17:38
 6/9 A kérdező kommentje:
A hajam kb 17 cm ebből csak 8 cm barna a többi piros. A piros is azért piros mert le volt szőkítve de az nyáron volt a barnát nem fogja meg a piros szinező. Le szeretném szőkíteni teljesen és befesteni az egészet pirosra.
2020. okt. 25. 17:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Tehát akkor csak a lenövésed akarod szőkíteni. Piros szerintem befogná ha leszívod egyszer 30-assal.
2020. okt. 25. 20:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2020. okt. 25. 20:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát, gyönyörű leszel.
2020. okt. 26. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!