Ha le szedem a nemi szervemről a szőrt utána a 2-3 nap után kipattogok. Mitől van ez? (lány vagyok. )
Ha borotválod (mert csak akkor szokott kipattogni), akkor használj valamilyen kenőcsöt. Én itt olvastam, hogy a Nivea is segít, és "kipróbáltam, tényleg hat". Szóval kend be valamivel, és sztem nem fog kipattogni.
Aki emiatt meg lebunkóz, az bunkó. :P
borotvahabbal vagy géllel csináld, mindig éles borotvával, és a szőr növekedésének irányába húzd - ne ellentétesen. Kicsit hosszabb idő így, de abszolút nem fogsz kipattogni. Nekem is mindig ez volt a bajom, amíg egyszer fordítva nem csináltam, és azóta jó!
És utána és is be szoktam hintőporozni, vagy valami borotválás utáni nyugtató krémmel bekenni.
SZervusz
Egyrészt azért pattog ki, mert: a borotva, ha többször is használod, nem igazán/teljesen steril. Megoldás: vagy új borotva, vagy fertőtlenítés. Sztem elég fertőtleníteni. Férfiember lévén tudom, hogy hosszabb ideig elég egy borotva, így.
Másrészt, mit fentebb is írták már előttem, száliránnyal egyezően húzd a borotvát. Ha ellentétesen húzod, úgy valóban hamarabb sima lesz, viszont ilyenkor "felállítod" a szőrszálakat, s amikor a borotva levágja a bőröd feletti részt, a legalja becsúszik a bőröd alá. Mivel a bőr nagyon gyorsan gyógyul, "pillanatok alatt" nagyon vékonyan ugyan, de befedi a szőrszál lyukát, s amíg a sző ki nem böki, addig az nem tud kitisztulni.
Tehát:
1. fertőtlenítés (a bőrt is, szőrtelenítés után, illetve az eszközt is)
2. szálirány
3. ha nem viszi le azonnal a szőrt a br, akkor ne húzkodd sokszor le ugyanott, mert a penge kikaparja a bőrödet, attól is lehet.
Egyik Hölgy ismerősöm rászokott az epilátorra (én csak kombájnnak hívom azt az eszközt) Na az aztán hatékony. Hisz' gyökerestől szőrtelenít...
Brutális megoldás, de a legjobb - szerinte.
Mivel azért szőrtelenítesz, mert, lehet ez is egy megoldás. S megszokva - nomeg a kevés visszamaradó szállal már lehet, hogy nem is olyan durva. (Elsőre biztos belehalós)
Hah. Ennyi jutott eszembe.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!