Balayage hajfestés mennyibe kerül?
Csak hogy legyen egy tampontod belinkelem egy gyori fodraszat arlistajat ahova en jarok fodraszhoz.De ez az ar varosonkent,fodraszonkent nagyon eltero lehet.De azt en is csak javasolni tudom hogy falusi fodraszatoknal ne probalkozz 😁
2-es én is oda járok :D illetve míg Pesten laktam akkor a White Hair-be de utólag már bánom hogy nem a Black Velvetet választottam ott is. Minőségi precíz munkát végeznek, én eddig mindig elégedett voltam. És ami nagyon szembetűnő, hogy hónapok múlva is szép a hajam, ami a White Hair esetében sajnos nem mindig volt így :/
A kérdésre válaszolva kb 20 ezer de sok mindentől függ. Viszont ha szépen megcsinálják akkor hónapok múlva is szép még, nem kell olyan gyakran menni mint mondjuk egy teljes festésnél ott ugye ha lenő már nem szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!