Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk, férfiak, ezzel a hajvágó...

Fiúk, férfiak, ezzel a hajvágóval lehet nullásra is vágni a hajat?

Figyelt kérdés

Férjemnek szeretném venni, de még soha nem volt, és nem világos, hogy a leírásban 3 mm-től írja a hosszúság beállítását.

[link]

2020. okt. 21. 07:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehet. Ha a hosszúság határolót vagy fésűt nem teszed rá, (a képen sincs rajta) akkor vág nullásra.
2020. okt. 21. 08:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Viszont az akkumulátorok nem túl tartósak és ahogy gyengül az aksi,csökken a teljesítmény. Én Philipsnél és Remingtonnál tapasztaltam ezt. Most vezetékes,hálózatit használok,össze sem lehet hasonlítani,annyival erősebb és az is ez a kategória,8 ezer volt.
2020. okt. 21. 08:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Milyent használsz te?
2020. okt. 21. 08:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Most egy Philips van. Spontán elvettem a Média markt polcáról,de hálózati,vezetékes. Teljesen jó.
2020. okt. 21. 08:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha jót akarsz: [link]
2020. okt. 21. 09:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Jobban jársz egy borotvával szerintem.
2020. okt. 23. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!