Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől lehet még jobban szőrösö...

Mitől lehet még jobban szőrösödni?

Figyelt kérdés

Szeretnék dúsabb has, mell és fanszőrzetet.

Valaki tud valamit ajánlani, hogy milyen szer(ek)től lehet ezeket elérni?

Értelmes és normális válaszokat kérnék!

22F

2020. okt. 19. 00:48
 1/10 anonim ***** válasza:
15%
a legtöbb lánynak nem jönnek be a szőrös pasik.
2020. okt. 19. 01:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

bocsi kedves első, 18 éves lány vagyok, és imádom, ha egy pasi szőrös :)) a kijelentés okát sem értem, mert egyrészt általánosítasz, másrészt a kérdés halvány árnyékára sem válaszoltál..

én lánykényt tudom javasolni a több tesztoszteron bevitelt pl tablettában, de ez leginkább genetika.

2020. okt. 19. 03:34
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
Pedig igaza van az elsőnek! Neked bejön, ez rendben van,de a többségnek nem. Amúgy semmit sem tudsz csinálni,ez genetika.
2020. okt. 19. 05:22
 4/10 A kérdező kommentje:

És akkor mi jön be a legtöbb lánynak?

Hol szeretik ha borotválom?

2020. okt. 19. 07:03
 5/10 anonim ***** válasza:
62%
Mondjuk ha a hónaljadnál dzsungel van az nem sok embernek jön be
2020. okt. 19. 07:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

MIndenkinek más jön be, ebbe nem tudsz általánosítani. Saját magadnak felelj meg, mert akkor leszel önmagaddal szemben elégedett, ezért lesz önbizalmad, és jó kisugárzásod. Ez fogja megfogni a nőket, és nem, nem látnak át a ruhán, de még csak meg sem fogják kérdezni, hogy szőrös vagy-e vagy sem.

Tesztoszteron kapszula segíthet talán.

2020. okt. 19. 10:24
 7/10 anonim ***** válasza:
32%
Nekem is tetszik, ha szoros egy pasi. Nyilvan nem arra gondolok, amikor nem latom a hasat meg a mellkasat a szortol, de mersekelt kivitelben tetszik. Termeszetesebb hatast kelt szamomra. Engem az zavar, ha kenyszeresen szorteleniti magat egy pasi mindenhol. Labon, hason, mellkason tetszik, a fanszor is legyen rendben tartva. Honaljon sem zavar egyebkent, ha az is karban van tartva, tehat nem kandikal ki nagyon es nem a szorpamacs kutyam fejere emlekeztet 😃 Masnak meg a szortelenek jonnek be, sajnos ezt nem tudod bealtalanositani.
2020. okt. 19. 23:06
 8/10 anonim válasza:
52%
Haverom attól szőrösödött nagyon el hogy kreatint szedett( valami gyúrós por) ésbeleg rövid idő alatt
2020. okt. 25. 14:19
 9/10 anonim ***** válasza:
A kreatin nem okoz szőrösödést
2020. okt. 25. 14:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Az én tapasztalatom szerint érdemes az alábbi szőrterületeket rendbe tenni, ha a mai lányok igényeit nézzük (általánosságban):

- Szemöldök: abban az esetben ha nagyon burjánzó, főleg ha össze is nő, legalább borotváld le középen, de a legjobb lenne ha kiszednéd / kiszedetnéd.

Nekem a borbélyom mindig rendbe rakja

- Orrszőr: gondolom ez evidens, ha kilóg az orrodból, azt mindenki kivétel nélkül igénytelennek tartja

- Hónalj: Emberfüggő. Ha egyenletes, normális szőröd van, akkor csak egy picit visszavágni kell mert igénytelenség hatását keltheti. Viszont például nekem, akinek a felsőtestén vajmi kevés szőr van, én simán leborotválom, mert idiótán nézek ki egy nagy fekete pamaccsal a hónom alatt.

- Fanszőrzet: Én itt a csupaszra voksolok. Eddig láthatóan minden partnerem ezt szerette a legjobban. Amennyiben alapos voltam (gondolok itt a herékre is), jóval gyakrabban kaptam ilyen olyan juttatásokat az alapos borotválkozásnak köszönhetően :)

A felmérés kb. 25-30 nő (18-31) bevonásával készült. :D

2020. nov. 4. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!