Mit tudok tenni ha ennyire hullik a hajam?
Figyelt kérdés
Hajszáritas utan tele van a fürdő padloja hajszalakkal,nem gyozom ossze szedni es hajmosasnal is a szűrő tele lesz.. Sot van, hogy a szoba padlojan is akad egy ketto pedig ket naponta porszivozok.. Amikor elmegyek a fodraszhoz es mondom, hogy fesulkodesnel, hajmosasnal, hajszaritasnal hullik akkor azt mondja, hogy o nem veszi eszre, hogy hullik a hajam az o fesuje nem tellik meg hajjal es a hajomoso se, pedig jo fodraszhoz jarok aki megkeri az arat a szolgaltatasnak de sose jottem csalodottan el tole.. De en sokallom ezt a hajhullast, pedig nem kopaszkodok szerencsere elegge suru hajam van. De nagyon gaz, hogy bekell zarkoznon a furdobe hajszaritasnal nehogy valaki meglassa, hogy hajszaritasnal mennyi haj van a padlon, mindig sietek ossze szedni de mar faraszto... Mar sampont is valtottam, elseve dream longot hasznalok, ket naponta mosok hajat mert addigra a munkam miatt tiszta koszos lesz,elkezdtem biotech use hajvitamint szedni. Mar megfordult a fejemben, hogy ricinus olajjal ha apolnam heti egyszer a hajam lehet segitene?2020. okt. 18. 20:25
1/3 anonim válasza:
A hajhullás utalhat hormonális vagy egyéb egészségügyi problémára is, ha nem múlik, érdemes lenne orvoshoz fordulnod.
2/3 anonim válasza:
Első körben a háziorvossal beszélj. Családunkban olyan történt, hogy egy krónikus torokgyulladás okozott hajhullást. Kikezelték a gyulladt gócot és megszűnt a hajhullás.
3/3 anonim válasza:
Igen. Vmifele gyulladás miatt hullik. Nekem is hosszú hajam van. Évekig küzdöttem mandulagyulladástól mire kikezeltek annyira h meg tudtak műteni. Na a végén már csomóstól hullott. Mióta kivették jobb lett. Minimálisan még mindig hullik, de szerintem ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!