Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Férfiként mit tehetek azért,...

Férfiként mit tehetek azért, hogy szép ápolt legyen az arcbőröm?

Figyelt kérdés

Hideg vízzel megszoktam mosni reggel és este. Kenek rá hidratáló Niveau arckrémet.

Sajnos van pár ránc a homlokomon meg a szemöldököm között egy.

Érdemes kozmetikustól valami speciális krémet kérni?

Vagy próbáljak ki egy ránctalanító krémet pl valami Nivea for men-t?

2020. okt. 18. 13:32
 1/10 anonim ***** válasza:
22%

:O

Semmit se érsz a kozmetikumokkal, ha az alapvető életviteled minősíthetetlen!

Minden ember előbb vagy utóbb, de rácosodni fog. Jobb ha hozzászoksz.

2020. okt. 18. 13:48
 2/10 A kérdező kommentje:

Mi szerepelt a kérdésben az alapvető életvitelemről???

Egészségesen étkezem, napi 8 órát alszom és sportolok.

Mi a minősíthetetlen ezen?

2020. okt. 18. 13:49
 3/10 anonim ***** válasza:
22%
Arctonik
2020. okt. 18. 13:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyd a Niveát.

Szerezz egy arclemosót, és egy jobb krémet. Ha a ráncok a legnagyobb problémád, nem ártana estére egy retinol szérum, reggelre pedig egy fényvédős krém.

2020. okt. 18. 13:59
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
(Amúgy ne törődj egyessel, most már nem látni százalékokat, de van itt egy phaszkalap, aki szerint a vitamindússss étkezés meg a 2 liter víz elég a csodabőrhöz, nem tudom, mikor jön rá, hogy kezdhetne valamit az életével.)
2020. okt. 18. 14:01
 6/10 anonim ***** válasza:
18%

Kérdező, ne pattogj már, semmit nem írtál az életviteledről, csak annyit említettél, hogy reggel és este hideg vízzel megmosod az arcod...hűű. ez aztán a nagy dolog?! És még te vagy felháborodva, ha felteszek neked egy kérdést!?

Saját tapasztalatot írok le ilyenkor, ha nem zavar! De te inkább nyugodtan gazdagítsd csak a kozmetikai gyártók zsebét.

Igen is rengeteget befolyásol az életvitel. Vajon, akkor miért látok sok ragyát azokon, akik minősíthetetlen kajákat és italokat fogyasztanak? Jéé... tényleg "nem" befolyásoló tényező az életvitel. És az ilyenek, mint te, jobban tennék, ha befognák a szájukat, ha nem tudnak nem nekiugrani a másiknak, aki inkább az okot keresi meg, és nem tünetileg kezel csak.

Hallottad már azt a mondást, hogy "Az vagy, amit megeszel."? Gondolkozz el egy picikét ezen.

2020. okt. 18. 14:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként, nyugodtan használj "női" termékeket. A különbség annyi, hogy kevésbé domináns és inkább édeskés illatuk van. De ennyi áldozatot lehet hozni.
2020. okt. 18. 14:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is saját tapasztalatot írok le. Szarokat eszek, és egyetlen pattanásom nem volt soha, ráncos sem vagyok 30 felett. A húgom glutén és laktózmentesen étkezik, rengeteg sovány húst, halat, zöldséget, magvakat, és tinédzser kora óta aknés.

A saját tapasztalattal az a baj, hogy SAJÁT. Tehát RÁD igaz.

2020. okt. 18. 14:53
 9/10 A kérdező kommentje:

Az első/hatos válaszoló minősíthetetlen hangnemben és stílusban ír. Bátran hagyjuk őt figyelmen kívül.

A többieknek köszönöm az értelmes válaszokat.

Valóban sok múlik az életvitelen, kajákon. De kifejezetten egészségesen és változatosan eszem. Odafigyelek a folyadék-fogyasztásra is.

Rendszeresen csináltatok kivizsgálást, pl vér-és vizelet. De semmi szervi bajom nincs. A sport miatt pedig tényleg elég fitt vagyok. Szóval emiatt nem értem teljesen.

Igyekszem utánanézni azoknak, amiket írtatok.

2020. okt. 18. 15:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Tajti Ildikó-Esszenciális bőrápolás c. könyve elég részletesen leír mindent.
2020. okt. 18. 21:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!