A pattanásos bőr mennyire zavaró a lányok szemében? Még fiatal vagyok eléggé, és ez természetes, de nagyon zavar.
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és örököltem anyai ágról a pattanásos, zsíros arcbőrt. Amúgy ezek nélkül szinte tökéletesen szimmetrikus az arcom, és más lányok véleménye szerint jól nézek ki, és az alakom is mondhatni izmos. Azonban a pattanások eléggé feltűnőek, és iszonyatosan zavarnak. Tudok róluk mindent, nem szoktam nyomkodni, mégis mindig van min. 2-3 kisebb-nagyobb... és nagyon zavar. A kérdésem az, hogy egy lányt ez mennyire zavarhat, ha amúgy nagyon "helyes", jóképű, vicces a fiú?2010. aug. 8. 17:54
11/17 A kérdező kommentje:
Bp :D
utolsó válaszoló: Már voltam két különböző bőrgyógyásznál is, mindegyik felírt méregdrága krémeket és löttyöket, és egyik sem működött, szóval nincs kedvem több pénzt kidobni ilyen 5ezer forintos mindenfélére.
2010. aug. 9. 08:31
12/17 anonim válasza:
egyetértek MINDEN BŐRGYÓGYÁSZ SZ:R
14/17 A kérdező kommentje:
xD 16, ha annyira érdekel :)
2010. aug. 9. 17:35
15/17 anonim válasza:
16/17 anonim válasza:
Szegeden van 1 tuti bőrgyógyász.
Akit érdekel írjon privit és szívesen elküldöm a receptet. Kipróbált...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!