Milyen balzsam, pakolás vagy sampon segítene a szálanként szétálló hajon?
Figyelt kérdés
Nincs egy normális hajtincsem, szétáll szálanként a hajam. Olyan vagyok, mint akit megrázott a 220...száraz, töredezik. Hiába járok fodrászhoz mindig vágatni belőle, pár héttel később ugyanolyan töredezett. De a legnagyobb baj ez a szétállás, nem tudok egy normális frizurát csináltatni..Remélem tud valaki segíteni, hogy milyen hajápoló lenne az igazi:)2010. aug. 8. 16:15
1/8 anonim válasza:
Igazából csak ki kéne simítanod. :)
2/8 A kérdező kommentje:
Néha szoktam vasalni és használok hajsimítókrémet is. Kb. egy órával később ugyanúgy szétáll.. A fodrász se akart hinni a szemének, és sajnos ő sem tudott semmi jót ajánlani:(
2010. aug. 8. 16:35
3/8 anonim válasza:
Vannak ilyen fujús hajbalzsamok meg pakolások./Elseve, Gliss Kur, Isana..stb./ Fújj a száraz hajadra jó sokat belőle. Csak nem fog ezután szétállni, mert jól elnehezíti a hajad. :D
4/8 anonim válasza:
hetente egyszer olívaolajas és mézes pakolást csinálok a hajamra... a természetes módszerek a legjobbak :D
5/8 A kérdező kommentje:
Ezeket a hajspray-ket is kipróbáltam már. Évek óta ez a probléma a hajammal. Gyógyszertári termékeket is próbáltam már..Lassan kezdek beletörődni, hogy reménytelen eset vagyok :D de köszönöm a tippeket:)
2010. aug. 8. 18:17
6/8 anonim válasza:
én szilikonos hajvégápolót használok. rossmannban lehet kapni 17/L
7/8 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. régen nekem is ez volt a bajom. Már több éve simítom a hajam, és nekem már teljesen jó. Igazából az a lényeg, hogy miután megmostad szárítsd meg fésűvel egyenesre, és aztán alaposan simítsd ki kis tincsekben a hajad a hajvégtől, és egyenes marad több napig és nem áll szét, szép sima lesz.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem használ a vasalás:) egy óra elteltével ugyanúgy kezd szétállni sajnos, hiába a wax stb. Évek óta próbálom megtalálni a megoldást, azt hiszem ideje felkeresnem egy hajgyógyászfélét:) köszönöm mindenkinek a tanácsokat:)
2010. aug. 8. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!