Tényleg károsak a hidratáló krémek?
Nem, a bőröd nem lustul el, ha egy megfelelő krémet kensz rá az csak segíteni fog rajta. Erről én is hallottam, de ezt már megcáfolták, nem igaz. Akkor lehet káros, ha olyat használsz, aminek nem jók az összetevői vagy nem a te bőrtípusodra való (pl. pattanásos, de száraz bőrre ha valaki valami tipikus drogériás pattanásos bőrre való terméket használ, az csak tovább fogja szárítani a bőrét és ezáltal ront a helyzeten). Egy csomó ellentétes információ kering, ne higyj el minden azonnal, olvass utána jobban. Ha kutatásokkal támasztják alá az információt (és nem ilyen 10 emberen tetsztelték dologgal), akkor az megbízhatóbb.
Persze nem muszáj neked ezekre rákeresned, csak akkor olyan forrásból tájékozódj, ahol az illető ezt megtette és linkeli is, hogy mi alapján mondja ezeket.
Ez akkora hülyeség. Amúgy nem tudom, hogy miért a szépségápolásra van ez kiélezve, gondolom, mert nőket érint, és őket a világ nem szereti.
Ott van a sok reklám, hogy időskorban csökken a csontokban a kálcium, szedjünk kálciumot, télen nincs annyi nap, szedjünk D vitamint - tehát minden másban jó a hiány pótlása, a krémeket kivéve. Ebbe is csak az arckrémek tartoznak, hisz senki nem mondja, hogy ha sokat kézkrémezel, vagy ajakápolózol, akkor lerohad a kezed meg a szád.
Nem károsak, nem lustul el a bőröd, nem szokik hozzá a bőröd.
Ha minden nap eszel egy almát, mert az egészséges, akkor szerinted 2 hónap múlva a gyomrod azt mondja hogy "Hallod, én már meguntam az almát, többé már nem egészséges nekünk, fölöslegesen eszed" ?? Nem.
Max a bőröd típusa változik (időjárás, étrend, hormonális dolgok miatt), ami miatt lehet, hogy már nem úgy reagál egy adott termékre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!