Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajstílus állna jól...

Milyen hajstílus állna jól nekem, mert nekem borzdúasztóan rossz hajam van?

Figyelt kérdés

Eszméletlenül dús hajam van, és nagyon erős, csak előre nő egyenesen ezért alig bírom formázni. De így is szoktam, csak nagyon sok vax kell rá, az meg már nem néz ki jól.

17/F

2020. okt. 4. 21:52
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Tükörsimára borotvált kopasz.
2020. okt. 5. 07:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Hajnövekedés irányát sajnos nem nagyon lehet megváltoztatni. Ha sokáig hordod a hajad egy bizonyos beállítással akkor viszont képes valamennyire alkalmazkodni és magátol is beálni.

Esetleg próbáld meg hajmosás után hajhabot használni azt a kívánt formára szárítani utána pedig wax majd hajlakkos rögzítés.

Viszont akkor hajmosásnál mindenképpen használj balzsamot és szárításnál hővédőt hogy ne száradjon ki nagyon a hajad.

2020. okt. 6. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!