Milyen hámlasztót ajánlotok?
Tiniként nagyon pattanásos voltam, mert igénytelenül étkeztem, és ennek most meg is látszik a végeredménye. A pattanásokból hegek lettek és nagyon meglátszanak. Hámlasztóra gondoltam, csak nem tudom melyik érné meg.
Könnyen zsírosodik a bőröm, ha esetleg ez számít.
A válaszokat előre is köszönöm!
Ha nagyon látszik, akkor először kozmetológushoz/kozmetikushoz menj,aki eldönti hogy dermaroller, vagy kémiai hámlasztás legyen. Az őszi,téli időszak tökéletes is lesz erre. Néhány kezelés után, ha már nem érzékeny a bőröd, tudsz választani AHA vagy AHA+BHA hámlasztót. A hegekre az AHA kell nagyobb mennyiségben.
Azt rendelheted pl a Skinsmart oldaláról, ott vannak különböző árkategóriák és le is van írva minden tudnivaló ami fontos a hámlasztáshoz.
Drogériában is lehet kapni hámlasztókat, de fontos hogy legyen rajtuk % érték, és csekkold le az összetevőit a krémmánián. Amiben túl sok a piros színnel jelzett összetevő azt inkább ne vedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!