Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha egy nap két Schwarzkopf...

Bagolyány kérdése:

Ha egy nap két Schwarzkopf palette hajfestéket használok különböző időpontban az baj?

Figyelt kérdés
Egy nagyon világos szőke után egy sötétebb szőkere akarom festeni. Mielőtt valaki megkérdezte azért akarom először világos szőkre hogy eltűnjön a vörös. Viszont én sötét szőket akarok. Mindegy a lenyeg hogy mind kettőben 9% os szinelohivo van ami ügye oxi. Csak én azt olvastam hogy két szokites között 2 hétnek kell eltelnie. Szóval fodrászok pliz segítsetek.
2020. okt. 2. 15:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges először szőkíteni, ha amúgy is ezzel a bolti festékkel csinálod. Úgy sem lesz így normális, egységes színe. Ha a világosabb szőkét fested sötétebbre, az meg nem szőkítés.
2020. okt. 2. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!