Hogyan tüntessem el a pattanásaimat?
Milyen termékekkel próbálkoztál eddig? Ha eddig nem próbáltad, szerezz be egy BHA hámlasztót és a legkisebb hatóanyagtartalmú akneroxidot (ezt gyógyszertárban tudod megvenni). Akneroxid mellett figyelj a hidratálásra, mivel erősen szárító hatása van. Emellett figyelj oda, hogy az arcra való termékeid ne tartalmazzanak alcohol denat-ot, parfümöt és komedogén összetevőket. Krémmánián tudod ellenőrizni az összetevőlistákat.
Ha nagyon nem múlnának el mindenképpen érdemes lenne felkeresni egy bőrgyógyászt.
Ez nálam csodákat művelt, talán nálad is beválhat, de egyébként én is a bőrgyógyászt javasolom, megéri.
Nekem is nagyon csúnya volt a bőröm de amióta csak vizet iszom, és nem eszem csokit semmi pattanásom nincs. Úgyhogy szerintem érdemes lenne ezt is megpróbálnod.
Plusz ez a krém volt még ami látványosan javított az arcbőröm állapotán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!