Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől lehet hogy nem göndör...

Mitől lehet hogy nem göndör már a hajam?

Figyelt kérdés
Évek óta göndör hajam van/volt nagyon imádtam, mindig szép fürdökben állt. Most meg az elmúlt időszakban elkezdett veszíteni a tartásából és már szinte a hullámos szintet se üti meg és ilyen oroszlános beütése van. Pedig nem volt se festve, se vasalva. Valaki tudja hogy ez mitől lehet? És hogy lehet újra göndör hajam? Nagyon megköszönönném ha valaki segítene vagy esetleg hasonló cipőbe jár.

2020. szept. 27. 22:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg a haj textúrája is változhat. Nekem kB 3 éve hullámos a hajam előtte több mint 20 évig szög egyenes volt.
2020. szept. 27. 23:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Sokan pubertás meg várandósság hatására, gondolom hormonok miatt alakulnak így át..

Tiniként hirtelen fullra begöndörödik, első gyerek után majdnem teljesen kisimul.

2020. szept. 28. 10:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Benne van a pakliban, hogy megváltozott a hajad, nekem a teljesen egyenesből lett hullámos tiniként, normális az ilyesmi változás.

De lehet az is, hogy megnőtt a hajad és a hossza miatt a súlya lehúzza, emiatt nem tudja "megtartani" a göndörségét. Esetleg még az is lehet, hogy nem jó termékeket használsz rá. Keress rá a curly girl method-ra, annak is pont az a lényege, hogy a megfelelő termékekkel (pl. szilikonos dolgokat el kell hagyni) és egy hajápolási rutinnal hozzák elő a haj természetes göndörségét, hullámosságát. Láttam pár ilyen videót és bár elég macerásnak tűnik, de tényleg látszott a különbség, szóval ha nagyon szeretnéd visszanyerni a göndör hajad, egy próbát megér.

2020. szept. 28. 13:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
keress olyan hajapolasi rutinokat a youtubeon, ami kifejezetten gondor hajra valo, azokat a termekeket hasznald, ne fesuld es ne szaritsd a hajadat, elvileg vissza kellene alljon
2020. szept. 28. 16:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat,remélem olyan lesz mint volt
2020. szept. 29. 22:37
 6/6 anonim válasza:
Megvaltozott a hajad... Ez normális. Lehet, hogy később újra göndör lesz. Lehet hogy egyenes lesz. Bármi lehet.
2020. okt. 21. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!