Herbal Essences sampon létezik még?
Figyelt kérdés
Ez a kedvenc samponom, mindig a Rossmannban vettem, de egy ideje nem lehet kapni. Megszűnt? Vagy hol kapható?2008. nov. 27. 20:42
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem szunt meg. Igaz, en kulfoldon elek, itt veszem, de nyaron meg lattam a DM-ben. Jo kis termek, nem hiszem, hogy megszuntetik otthon (remelem).
2/10 A kérdező kommentje:
Igaz, DM-ben még nem néztem, csak több Rossmannban. Akkor megnézem máshol is. Köszönöm a gyors választ!
2008. nov. 27. 20:54
3/10 anonim válasza:
Szerintem sem szűnt meg. Ha meg mégis akkor is lehet még kapni sokáig boltokban, mert ott nem kapkodják el. Tankolj fel belőle gyorsan.
Amúgy én itt láttam már, igaz én Salgótarjánban élek, de szerintem máshol is van: DM, Rossmann, CBA, Smatch v. Match, Spar. 100 forintosban is láttam már. Nézz szét több üzletben is.
4/10 anonim válasza:
Én is úgy vagyok, mint Te. Régen DM-be Rossmanba vettem, de most már csak hipermarketekben kapni: Cora, Auchan- múltkor ott vettem. De sajna normál hajra valót ott sem találtam. :(
5/10 anonim válasza:
Tényleg, biztos van a tescoban, coraban, auchanban is. De a CBAkban tényleg sokszor látom.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2008. nov. 28. 10:59
7/10 anonim válasza:
Sziasztok!
Jajj nekem is nagyon hiányzik. De szerintem pusztán marketing fogásról van szó. Ugyanis új csomagolás a lesz a terméknek és állítólag új tartalma is. Kérdés, hogy mikor lesz megint kapható nálunk.
Itt megnézhetitek pl, a német oldalt választva, hogy milyen volt előtte és most:
8/10 anonim válasza:
A P&G Hungary megszüntette a termékcsalád forgalmazását.
9/10 anonim válasza:
Szia! Én tegnap vettem sampont és kondicionálót is a T.S.O-ban. Új csomagolásban van. Amilyet én használtam ( sárga) olyat épp nem találtam, de ennek a kéknek (gyöngy, mangó, kükuszos-nak)nagyon jó az illata. Enyhén s alakú a flakon, és az egyik fordítottan áll, mármint fejjel lefelé :)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is megtaláltam. Csak kár, hogy már nem olyan, mint régen volt.
2009. aug. 12. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!