Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen cuccok kellenek ahhoz,...

Milyen cuccok kellenek ahhoz, hogy a körmöm, körömbőrt tudjam ápolni?

Figyelt kérdés

Egy kis segítségre volna szükségem, férfi vagyok, szükségem volna női útmutatásra. :)

A körömbőrömet szeretném ápolni, ehhez kapcsolódóan, milyen dolgokra volna szükségem? Pár dolgot össze is szedtem, szóval lehet az, hogy csupán megerősítés kell.

Azt tudom, hogy körömbőr feltolóra mindenképpen, ezek készülnek fémből, illetve pálcikából, ebből melyik a jobb választás?

Ehhez körömbőr ápoló olaj, hogy lazítsam előtte a bőrt? ugye?

Vágni a bőrt, azt inkább kerülném, elég a tológatás? vagy azt egy idő után mindenképpen vágni kell?

Láttam bőroldó folyadékokat is, annak a használata elég lenne, ha nem kerülhető el az eltávolítás?

Fényesítés szempontjából, láttam polírozókat, de ezeket buffereknek is nevezték a leírásban, az pedig reszelő, ha jól tudom, fényesítéshez mi kellene?

A legjobb az lenne, ha linkeken keresztül küldenétek, hogy egyből tudjam is rendelni, ne kelljen elvesznem a sok termék között :'D.

Természetesen annak is nagyon örülnék, ha csupán megneveznétek azokat, hogy milyen eszközök volnának szükségesek, ez is remek lenne.

Vajon lesz olyan nő, aki segítő választ fog nyújtani? :D (lehet férfi is, bár az nem hiszem, hogy olyan gyakori volna)

Előre is köszönöm!

2020. szept. 19. 10:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Menj el egy körmöshöz manikűrre, ő elmagyarázza, megmutatja, mire van szükséged.
2020. szept. 19. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!