Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajfestés barna hajra, milyen...

Hajfestés barna hajra, milyen szín állna jól?

Figyelt kérdés
Ilyen színű a hajam mint a képen a lányak [link] és szürkés kék szemem van. Nem szeretnem befestetni teljesen, csak ilyen átmenetesre, vagy nekem nagyon tetszenek ezek a balayage hajak, csak nem tudom hogy ehhez a hajszínhez milyen lenne jó, mert szerintem az sötétebb hajon jobban néz ki. Kiszőkíteni nem szeretném, mert az iskolámban is minden 3. lánynak ombre haja van, plusz nem szeretném ha 15 centi letörne a hajamból. Szerintetek ilyen hajszínnel mit érdemes kezdeni?
2020. szept. 18. 22:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha olyan 8-as,9-es színnel balayage lenne, az nem tenné tönkre nagyon, de jók néz ki.
2020. szept. 19. 01:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Eperszőke?
2020. szept. 19. 04:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is szürkés kékes zöld szemem van és most szőkésbarna vagyok és pont ilyen hajat akarok, csak kicsit karamelles árnyalatban.

Ez nagyon tetszik:

[link]

2020. szept. 19. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Rose gold?

2020. szept. 19. 14:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2020. szept. 19. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!