Budapesten hova jártok intim gyantáztatni, melyik helyet ajánljátok?
Figyelt kérdés
Nagyon szégyenlős vagyok, a nődoki is kész kihívás. Hogy győzzem ezt le, ugye nem tesznek megjegyzéseket?2020. szept. 17. 11:28
1/13 anonim válasza:
Kozmetikushoz, bármelyik megcsinálja. A kozmetikusok többsége eleve nő (mondjuk férfi kozmetikussal megmondom őszintén még nem is találkoztam). Nem tesznek megjegyzéseket (miért tenne, nem sértegetni akar, hanem hogy legközelebb is visszamenj hozzá). S hidd el látott már hasonlót, nem az első esete leszel. Hallottam olyan esetről is akinek még a hasát is gyantázni kellett! Szóval ne parázz rá.
2/13 A kérdező kommentje:
Legjobb barátnőm kozmetikus, de kizárt, hogy vele ilyet csináltassak. Intim gyanta szalonba szeretnék menni, de van jónéhány, ezek közül kérdeztem, hogy melyiket ajánlanátok.
2020. szept. 17. 11:36
3/13 anonim válasza:
Ha ennyire szégyenlős vagy menj gyanta szalonba, ott nem is csinálnak mást a kozmetikusok csak gyantáznak. Nekik ez teljesen normális, és szerintem a vendégek fele intim gyantát kér.
4/13 anonim válasza:
Ja értem. Én a nyugatiba járok skin gyanta szalon. Most 2 csaj dolgozik ott, tündér mind a kettő, folyton mosolyognak és beszélgetnek közben.
5/13 A kérdező kommentje:
Mivel jobb az, mint pl. a Wax in the city? Vagy Best Wax szalon?
2020. szept. 17. 11:42
6/13 A kérdező kommentje:
Illetve milyen erősségű fájdalomra készüljek, ha ott még teljesen gyantaszűz vagyok (borotválom naponta-2 naponta)?
2020. szept. 17. 11:43
7/13 anonim válasza:
Nem tudom, mert máshol még nem voltam. Úgyis az a lényeg hogy éppen kihez kerülsz, és tud-e neked segíteni hogy ne legyél szégyenlős. Én nem vagyok az, engem csak az zavar ha ügyetlen és tépi a bőröm.
8/13 anonim válasza:
Fájni fog, de hogy mennyire érzed erősnek az nagyon relatív. Nekem semmiség mert nem tart sokáig, de én már szültem is, na ahhoz képest semmi:) Ebben is sok múlik azon hogy mennyire ügyes a kozmetikus. Ha nem feszíti eléggé meg, lassú, akkor jobban fáj.
9/13 anonim válasza:
Ha nem bírod a fájdalmat, akkor lehet két lépcsőben is csináltatni. Első alkalommal csak a széleket, aztán egy hónap múlva az egészet.
A szégyellőségeden meg neked kell úrrá lenni. Az biztos, hogy nagyon nehezen tudsz neki olyat mutatni, amit még nem látott és kizárt hogy bármi negatív megjegyzést tegyen rád.
10/13 anonim válasza:
Skintim, Budapest több részén is van. Időpontfoglalás nélkül lehet menni. Szerintem nem annyira fájdalmas. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!