Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a bőrápolási és hajápolasi...

Mi a bőrápolási és hajápolasi rutinod?

Figyelt kérdés

Milyen termékeket használsz rá?

Pattanásos bőrre mi vált be neked?

Milyen dezodor vált be neked?

2020. szept. 16. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Bőrápolás: este sminklemosó kendővel le szedem a sminket. Napi kétszer reggel este arctisztítóval letisztítom. Reggelente arckrémezek. Heti kétszer hámlasztok. Ha kijott egy két pattanás akkor zindaclin gélt és skinoren krémet használok.

Hajápolás: heti kétszer mosok hajat. Kétféle sampont használok az egyik szokito a másik száraz hajra való (schauma). Garnier fructis hajpakolást teszek rá, rajta hagyom 10 percig. Törölköző száraz hajra teszek argán olajat.

Dezodorból nekem a dove kókuszos vált be.

2020. szept. 16. 21:24
 2/3 anonim ***** válasza:

A bőröm zsíros, aknéra/pattanásokra, mitesszerekre hajlamos.

A rutinom: Reggel hideg vizes arcmosás, C-vitaminos szérum, 50 faktoros fényvédő. (igen, télen is)

Este sminklemosás micellás vízzel, majd arcmosás arclemosóval, hámlasztó (BHA vagy AHA, felváltva használom őket), majd niacinamid és azelainsav szérum, a kedvenc hidratálóm. Heti 3-4 alkalommal retinolos terméket is szoktam használni.

Kb. kéthetente egyszer használom a The Ordinary 30%-os AHA hámlasztóját, majd utána agyagos maszkot szoktam feltenni, ez nagyon szépen kitisztítja a mitesszereimet, sokkal szebb a bőröm utána.

A hajam szerintem teljesen normál, nem zsírosodik túl hamar, nem is extrémen száraz, viszont rengeteg és hullámos/göndör, így elég speciális ápolást igényel.

Samponnak a Love, beauty & planet Muru-muru samponját használom, utána pakolásnak pedig vagy a Garnier Hair Foodot vagy a Serical latte tejproteines ápolóját.

Formázni hajhabbal, időnként zselével szoktam és mindig használok leave-int, azaz hajban hagyós hajápolót is. :)

24/L

2020. szept. 16. 22:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Reggel La roche Posey szalicilsavas arclemosó, fényvédôs hidratáló (ebbôl még nem találtam jót, ezért mindig más), smink.

Este Avéne olajos arctisztító, Dr Organic tengerisós arclemosó, majd tretinoin gél.

A hajamra random termékeket használok, aminek épp megtetszik a csomagolása, illata. Hajmosàs elôtt mindig kókuszolaj pakolást teszek fel minimum egy órára. Hajszárítót, hajvasalót nem használok. A hajvégeimre Lush balzsamot teszek minden nap.

Salt of the earth dezodort használok.

2020. szept. 17. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!