A menstruáció hányadik napjáig nem ajánlatos szőkíttetni-festetni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy ne legyen sárga.2010. aug. 6. 18:39
2/14 A kérdező kommentje:
A hajra gondoltam,ha nem érthető a kérdésem.
2010. aug. 6. 19:07
3/14 anonim válasza:
Mi köze van a hajfestésnek a menstruációhoz? Ilyenről még nem hallottam, hogy akkor nem ajánlatos.
4/14 anonim válasza:
Majd utána szőkítsd, de pl van 1 vendégem, akinek meg csak akkor lehet, amikor megvan. Szóval annyira egyénfüggő.
Vagy kipróbálod így, hogy neked milyen lesz, vagy várj az utolsó napjáig.
Nekem pl semmi nem változik.
5/14 anonim válasza:
uramisten:DDD ilyen kérdést...
nem, amikor megvan akkor piros lesz a hajad!!!
6/14 A kérdező kommentje:
Harmadik válaszolónak köszönöm a válaszát.A többinek NO COMMENT!
2010. aug. 6. 22:51
7/14 anonim válasza:
LOL..:D:D:D
Szerintem neked nem kell szőkítés..XD
Már bocs.:D:S
8/14 anonim válasza:
Hát elég idióták azok, akik lehurrogták a kérdezőt. Merthogy igenis van köze a menzesznek ahhoz, hogy jól befogja-e a hajadat a festék. A hormonok olyankor másképp működnek és emiatt lehetséges, hogy nem sikerül elérni a kívánt sznít. Ugyanez igaz a terhezs nőkre is: terhesen fel van borulva a hormonháztartás, állandóan változik, ritka, hogy ilyenkor jól sikerüljön a festés. Ismerek olyat, aki akkor daueroltatott, amikor megvolt neki és kb. mintha el se ment volna a fodrászhóz. Pedig korábban mindig totál hullámos lett a haja. Szóval igen, inkább várd meg amíg teljesen elmúlik és utána festesd.
9/14 anonim válasza:
És a hajszálakban mióta vannak hormonok? Főleg ott kívül, ahova a festék megy? Tényleg ennyire h*lyék az emberek? Gondoljatok már bele egy kicsit, hogy milyen marhaságokkal tömitek a naivabbak fejét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!