Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Durván zsírosodó bőrre arcápol...

Durván zsírosodó bőrre arcápolók stb? 18L

Figyelt kérdés
The ordinary termékei tényleg jók? Esetleg a gyógyszertáriak közül ami tényleg bevált zsíros és pattanásos bőrre?
2020. szept. 15. 08:41
 1/5 anonim ***** válasza:
54%

A gyógyszertáriakkal az a baj, eddigi tapasztalataim alapján, hogy a valódi nagyágyúk mind vénykötelesek a hatóanyagtartalom miatt. Azalatt pedig ugyanolyan lutri, hogy találsz-e jó terméket, mint bárhol máshol. A The ordinary termékek tényleg kiemelkedően jók, gyengébb hatóanyagtartalmúaktól egészen az éppencsak egy hajszállal a gyógyszertári alattiig elég széles a skála erősségben is. Persze, drágább árkategóriában vannak még más márkák is hasonlóan jó eredményekkel.

Illetve én most az Auchan saját márkájával szemezek, pont zsíros, mitesszeres bőrre, ugyanis 1-2-nek az összetevőlistája elég kecsegtető. Bár sajnos pontos hatóanyagtartalom nincs ráírva, így kérdéses az erőssége.

2020. szept. 15. 09:00
 2/5 anonim ***** válasza:
6%
Semmi durvát ne használj. A durván zsíros bőrre valóktól szerintem még zsírosabb lesz. Én a Clinique termékeket szeretem, mert semmi irritáló nincs benne és van többféle bőrtípusra is lemosó, hidratáló. Gyógyszertárban szerintem úgy érdemes, ha megkérdezed a gyógyszertárost, hogy mit ajánl. A Bioderma szerintem elég jó.
2020. szept. 15. 09:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a Vichy phytosolution arckrémjére esküszöm. Nekem az tette rendbe az arcbőröm.
2020. szept. 15. 09:36
 4/5 anonim ***** válasza:

A "semmi durvát ne használj" kijelentésnek annyi igazságtartalma van, hogy alkoholos, mentolos, illetve magas illóolaj tartalmú termékek valóban kerülendőek. Ugyanis szárítják a bőrfelszínt, ezzel ingerelve a felszíni receptorokat, amire a bőr még fokozottabb zsírosodással reagál.

Viszont a faggyútermelést szabályozó összetevőktől nem kell félni. Bár itt sem érdemes a legerősebbel kezdeni elsőnek, mert egy új hatóanyag minden esetben okozhat irritációt. Ha nagyon óvatos akarsz lenni, akkor a legalacsonyabbal kezdd, és úgy menj fokozatosan felfelé, ha annyira nem óvatoskodsz, akkor egy középerősségűvel is kezdhetsz. Valószínűleg már annak is lesz hatása, maximum később lehet még fokozni.

Skinsmart oldalon van rutin varázsló, segít a termék, illetve hatóanyag választásban. Érdemes hetente 1-2 új hatóanyagot bevinni a rutinodba, és nem lesokkolni a bőrödet egyből mindennel. Pláne, ha irritáció lép fel, mert akkor tudni fogod biztosan, hogy melyik termék okozta.

2020. szept. 15. 17:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!🤗
2020. szept. 15. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!