Nagyon sok mitesszerem van, valaki valami megoldast tudna esetleg?
Figyelt kérdés
Rengeteg mitesszerem van az orromon es a homlokomon, ha valaki valami házi praktikát vagy valami terméket tudna ajánlani akkor azt nagyon megköszönném!!!2020. szept. 13. 20:21
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Leginkább valamilyen bha hamlasztó.
Első körben kozmetikus, aki megállapítja a bőrtípusod és annak megfelelő kencék.
3/7 anonim válasza:
Kedves első el kell, hogy keserítselek mert nekem is ugyanaz a problémám mint a kérdezőnek és ugyanezt a krémet használtam. Semmit nem ér.
Szerintem is kozmetikus a megoldás.
4/7 anonim válasza:
Én rendeltem a Revolution-tól hámlasztót, pórusösszehúzó szérumot, meg radírt. Kb 13 ezer Ft értékben.
Én se hiszem el,hogy 32 évesen megérem,hogy rendbe jöjjön a bőröm.
1 hónapja használom és egész szép lett. Kinyomkodás után a miteszerek többsége még nem jött vissza.
5/7 anonim válasza:
Én pórustisztító tapaszt és valamilyen hámlasztót ajánlanék. Bár igaz, hogy a tapasz nem szedi ki az összeset, de nagyrészét eltávolítja. A hámlasztó meg folyamatos használat mellett fog segíteni.
6/7 anonim válasza:
Érdemes elolvasni és megfogadni a tanácsaikat. Nekem egy hét alatt az összetevőkre, rutinra figyelve a leírásuk alapján elkezdtek zsugorodni, tisztulni a mitesszereim.
7/7 anonim válasza:
Tiszta szesz, majd kinyomás, csokorban jönnek kifelé, érzem, ahogy ropog némelyik. Csak kinövöm egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!