Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől ennyire csúnya a bőröm?

Mitől ennyire csúnya a bőröm?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a legjobb ha elmegyek bőrgyógyászhoz,de hátha valakinek van tapasztalata. Sajnos elég szőrös típus vagyok. Majdnem hogy mindenhol epilalok. Szó szerint mindenhol! Pár éve észre vettem hogy csúnya lett a bőröm és azóta is olyan. Olyan mintha egyfolytában libaboros lennék pedig nem fazok. Nagyon látszanak a szőr helyei, vagy nem is tudom hogy mondjam. A párom is a múltkor kérdezte hogy fazok e? Annyira kínos volt és nem akartam mondani hogy nem, nekem ilyen... Főleg a combomon. Megprobalok egy képet feltolteni. Előre is köszönöm!

2020. szept. 13. 11:06
 1/10 A kérdező kommentje:
2020. szept. 13. 11:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez a combom... Most mondjuk még egy kicsit csúnyább mint alapból mert frissen epilaltam.
2020. szept. 13. 11:12
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

nem csak száraz a böröd?

a tul sok epilása sem tesz jot a börnek mivel mindig tépi a szört a bört meg huzza ... szerinetem probáld ki a borotvát az kevésbé ,,aggrisziv"

2020. szept. 13. 11:26
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Az epilálással kihúzod a szőrt, amikor meg nő a másik szőrszál valahogy át kell jusson a bőrön. Ezért ilyen dudoros, mert nem tud problémamentesen visszanőni.
2020. szept. 13. 11:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Sajnos muszáj epilalnom, borotválni nem merem, metz akkor még erősebben nől vissza... Sajnos nagyon csúnya a bőröm
2020. szept. 13. 11:48
 6/10 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem hormonális probléma is állhat a háttérben. Legalábbis a szőr ezt mondja.

Lehet meg kéne próbáld a fogamzásgátlót.

2020. szept. 13. 12:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Lehet... Csak attól meg félek hogy meghizok. De biztosan hormonális dolog ez a szőrozes mert az arcomon is több van mint kellene. Mondjuk lehet alkati kérdés is...
2020. szept. 13. 12:42
 8/10 anonim ***** válasza:
53%

Legtöbbször a szőr hormonális kérdés, de genetika is lehet.

Egyébként nem minden fogamzásgátló hízlal.

2020. szept. 13. 14:16
 9/10 anonim ***** válasza:
79%
Vajon az itteni “hormondoktorok” közül hánynak van a neve előtt a Dr?? Én is voltam ilyen vizsgálaton, mert szó szerint mindenem szőrös, de minden értékem optimális,semmi bajom nincs, ahogy a legtöbb nőnek sem... Ezt a doki mondta. Egyszerűen alkati, genetikai adottság.
2020. szept. 14. 11:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Valószínűleg igazad van, mivel én sokáig nem estem teherbe és anno atmentem rengeteg vizsgálaton. Minden hormon eredményem rendben volt. Amúgy azóta született egy kisfiam úgyhogy a szőr nálam is inkább genetikai adottság sajnos.
2020. szept. 14. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!