Melyik oldat jobb a pattanásos arcbőrre? (Zineyt és Dalacin)
Figyelt kérdés
Előbb jöttem a kozmetikustól és felírt nekem kétfajta oldatot, azt mondta hogy orvossal lehet kiíratni. Az egyiket Zineryt-nek a másikat pedig Dalacin-nak hívják. A Dalacin olcsóbb, ezért gondoltam hogy a Zineryt hatásosabb esetleg. Tapasztalatok vagy vélemények a termékekről?2010. aug. 6. 16:08
1/8 anonim válasza:
dalacin??
az gyulladáscsökkentő!antibiotikum.nekem a fogorvos irta fel...és csak receptre adják!
2/8 anonim válasza:
A Dalacin az nagyon jó nekem alig van tőle pattanásom:)
3/8 A kérdező kommentje:
A tájékoztatóban ezt írja:
"A helyi hatású készítmény egy gyakori, főleg fiatalokon jelentkező bőrbetegség, az arcbőrön megjelenő aknés fertőzés kezelésére alkalmas."
2010. aug. 6. 16:17
4/8 anonim válasza:
Alap hogy zynerit, sajnos nekem van tapasztalatom
hidjél nekem, eltünteti, csak a tubus elég vagy 2-3 hétig aztán veheted mindig
5/8 anonim válasza:
jó,már leesett h ez oldat! :D
már megijedtem h antibiotikumot irt fel a pattanásaidra! :))
6/8 A kérdező kommentje:
Abban a "szerencsés" helyzetben vagyok (más okból nem szerencsés...) hogy közgyógy ellátást kapok és elvileg ezek közgyógyosak.
2010. aug. 6. 16:25
7/8 A kérdező kommentje:
Na most akkor melyik a jobb? :D Nagyon megoszlanak a vélemények, úgy látom xD
2010. aug. 6. 16:42
8/8 anonim válasza:
nekem az aknemycin oldat vált be. nagyon jó.
és én is közgyógyos vagyok szóval így csak 1000ft :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!