Sok ideg van az orrban?
Én a Dark Art Tattoo-ban lövettem, ott egy nagyon profi (és helyes:P) srác dolgozik. Előtte érzésteleníti lidokainnal, igazából semmit nem éreztem a szúrásból. Mikor kezdett elmúlni a hatása, akkor se fájt, csak olyan érzésem volt egy pár óráig, mintha nagyon kéne tüsszentsek, de nem tudok. Viszont a sebbel gond nem volt, rendesen kell fertőtleníteni. A betadine-t javaslom leginkább, fülpálcikára cseppentesz, és kívül-belül odanyomkodod a sebhez.
Fájni egyáltalán nem fáj.
www.darkart.hu
Bp-n van. Már nem emlékszem mennyibe került, rég volt, de emlékeim szerint nem volt drága. Nem mentem volna más helyre, 3 barátnőm is ide ment pc-t csináltatni és jókat mondtak, nekem meg többet számított a pozitív személyes vélemény, mint hogy drágább-e egy ezressel, vagy nem. De én is csak ajánlom:) Pc-t ott választhatsz mindenféle színű kövesből, meg csomó féléből.
A lidokaint nem injekció formájában adta, az nyálkahártya érzéstelenítő, egyszerűen befújta az orromba, és vártunk pár percet. A porcban pedig alapból nincsenek idegek, csak a nyálkahártyában.
Nem lőtte (olyanhoz ne is menj, mert gyakori, hogy ilyen kis "csomó" képződik kívül a pc mellett, nem tudom miért), hanem szúrta.
Nem vagy egyszerű eset:D
Nem szarakszik sokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!