Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sok ideg van az orrban?

Sok ideg van az orrban?

Figyelt kérdés
Orromba akarok lövetni piercinet. mennyire fog fájni? sok ideg van az orrban?mert ha megnyomom az orromat körmöm hegyével eléggé fáj.
2010. aug. 6. 14:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én a Dark Art Tattoo-ban lövettem, ott egy nagyon profi (és helyes:P) srác dolgozik. Előtte érzésteleníti lidokainnal, igazából semmit nem éreztem a szúrásból. Mikor kezdett elmúlni a hatása, akkor se fájt, csak olyan érzésem volt egy pár óráig, mintha nagyon kéne tüsszentsek, de nem tudok. Viszont a sebbel gond nem volt, rendesen kell fertőtleníteni. A betadine-t javaslom leginkább, fülpálcikára cseppentesz, és kívül-belül odanyomkodod a sebhez.

Fájni egyáltalán nem fáj.

2010. aug. 6. 14:59
 2/13 A kérdező kommentje:
dejooo:) és hol van ez a tetkószalon? pontos címet tudsz adni? vagy telfonszámot? és neked mennyibe került? nagyon köszönöm hogy írtál . puszi neked
2010. aug. 6. 15:01
 3/13 anonim ***** válasza:

www.darkart.hu

Bp-n van. Már nem emlékszem mennyibe került, rég volt, de emlékeim szerint nem volt drága. Nem mentem volna más helyre, 3 barátnőm is ide ment pc-t csináltatni és jókat mondtak, nekem meg többet számított a pozitív személyes vélemény, mint hogy drágább-e egy ezressel, vagy nem. De én is csak ajánlom:) Pc-t ott választhatsz mindenféle színű kövesből, meg csomó féléből.

2010. aug. 6. 15:05
 4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm :) és a lidocaint sem érezted meg hogy beadják?:D az a baj hogy nagyon parás vagyok, de ugy szeretnék egy pc-t :) és tényleg nem is érezted? és lőtte, vagy szúrta?
2010. aug. 6. 15:10
 5/13 anonim ***** válasza:

A lidokaint nem injekció formájában adta, az nyálkahártya érzéstelenítő, egyszerűen befújta az orromba, és vártunk pár percet. A porcban pedig alapból nincsenek idegek, csak a nyálkahártyában.

Nem lőtte (olyanhoz ne is menj, mert gyakori, hogy ilyen kis "csomó" képződik kívül a pc mellett, nem tudom miért), hanem szúrta.

2010. aug. 6. 15:22
 6/13 A kérdező kommentje:
aha, oké, de tényleg nem lehet érezni még egy minimlis fájdalmat sem? mert ugye az orrban is vannak idegek.
2010. aug. 6. 15:24
 7/13 anonim ***** válasza:
Tényleg nem lehet :D Nyugi!! Én is be voltam sz@rva előtte:) Egy kicsit sem fogod érezni. Ahogy beszúrja a tűt, az is olyan, mintha valaki megnyomná az orrcimpád erősen, egy nyomást fogsz érezni. Semmi szúrást, vagy fájdalmat, semmit!:)
2010. aug. 6. 15:32
 8/13 A kérdező kommentje:
huh akkor jó :) és utána még sokat szArakszik az orromban a tűvel?:D
2010. aug. 6. 15:39
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyszerű eset:D

Nem szarakszik sokat:)

2010. aug. 6. 15:42
 10/13 A kérdező kommentje:
hát nem csak nagyon nagyon parázok a tűtől :D
2010. aug. 6. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!