Csak én utálom, ha a fodrász mikor beülsz hozzá még pofákat is vág ahhoz, hogy milyen száraz mondjuk a hajad?
Figyelt kérdés
Vagy hogy alapból hogy néz ki. Rendesen elkezdenek szőrnyülködni.
Ilyenkor szívesen odavágnám, hogy “igen b*szki tudom és épp ezért vagyok itt, hogy kezdjél vele valamit, nem?”
Alapból küzdök a száraz hajammal, de már elegem van, hogy folyton pofákat kell vágni hozzá.
2020. szept. 9. 22:41
1/2 anonim válasza:
Nekem is rákezdte egyszer, sokmindent felsorolt de már csak arra emlékszem, hogy zavarta hogy milyen korpás a fejem és erre előhúzott pár darab csillagászati összegű terméket és reklámozta őket nekem. Csodálkozom, hogy nálad ez nem történt meg. Egyébként személyi edző is csinálta már ezt velem, hogy van rajtam felesleg (nekem nincs bajom az alakommal) csak ezzel akart rábírni, hogy fizessek be hozzá.
2/2 anonim válasza:
Egyáltalán nem oké, hogy elkezd - ha jól értem ráadásul mások előtt - megalázni. Nem kell hozzá járni. Vannak nagyon kedves cuki fodrászcsajok, akik nem fognak pofákat vágni a hajadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!