Csajok, nők ti mennyit költötök egy hónapban magatokra? Pl tisztasági szerekre (sampon stb) illetve fodrász, körmös, kozmetikusra? Hogyan spóroltok szépségápolás terén? Köszönöm előre is! 21/L
Nagyon nagyon változó :) fodrászhoz néha járok mert most növekedő fázisban vagyok és egy ideig nem tervezek fodrászhoz menni :) körmöt nem csináltatok mert engem zavar mindenapokban meg az eredeti körmöm szép így körömlakal festem ki.
Kozmetikushoz nem járok mert magamnak szedem a szemoldokom és magamnak tisztitom az arcom.
Tisztasági szer mint tusfürdő, sampon mindig előre veszük amikor látjuk már hogy elfogy, sampon és tusfurdo ugy kb egybe 6 ezer lehet.
Betétet is előre be veszük hogy amikor megjön csak be kelljen nyulni a polcba és ott van, tampont nem használunk betétet always,librese de always -szoktunk többnyire, van hogy 2 db csomagot is veszünk ami úgy 2000 valamenyi, tisztasági betét 1000ft körül mert erős a folyasom igy minden nap van egy a bugyimba :)
Borotva hab 1800ft korul borotvabol pedig 3000ft osat veszunk a 4 pengeset ami 1 honapig birja egy fej így jó kis spor borotvábol.
Testápolo úgy 1800ft korul veszuk de 2000 valamenyiert is van higy veszunk.
Fogkrem 3000ft fogselyembol se kell par honapig ujat venni így 1000 valemenyit egyszer kiadunk rá, szájviz 1500ft korul.
Fogkfem 3000ft os amit ugy 3 havonta cserelek curasept.
Vattakorong ebelin márkaju 800ft Vichy bőrápolási termékek gyógyszertarbol Tonik 6000ft amit gyakran veszek ujra, hidratalo gel krem 5-6 ezer korul, vitaminok 5000ft, sminket ha veszunk az változo akkor szoktam ezt meg engedni hogy sminket vasarolok ha van pénz, pl random vasarlasnal egy ruzs, szemceruja, vagy paletta szokott a leggyakrabban landolni a kosarba ami megtetszik, de altalaban listaval megyunk vasarolni, új ruha darabokat nem mindig engedhetunk meg magunknak így szeretjuk a leárazásokat és olyankor polot,bugyit,zoknit, cipő, gatyat,pulcsit veszunk, de ez rikabban van.
Kb enyit jut eszembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!