Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőke balayage hajat lehet...

Szőke balayage hajat lehet gyógynövényes samponnal mosni?

Figyelt kérdés
A fodrász azt mondta, hogy csak fodrászkellékesnél kapható professzionális samponnal mossam a festett szőke hajamat. A színvédő samponokban rengeteg a vegyszer/mérgező anyag, ezért nem szeretném ilyen samponnal mosni. Az lenne a kérdésem, hogy roncsolja-e a hajamat/hajszínemet, ha vegán, gyógynövényes sampont használok (nem színvédős)?
2020. szept. 7. 08:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Én is olyat hasznàlok,nekem nem mondták,hogy csak professzionàlis termékekkel moshatom.Csak annyit mondtak,hogy hetente egyszer használjak lila sampont.Nekem is szôke balayage hajam van,semmi baja a színnek.
2020. szept. 7. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!