Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lesz hatásos a hajvasalás?

Hogy lesz hatásos a hajvasalás?

Figyelt kérdés
Igazából szinte sose vasalok hajat. De ha mégis kimegyek az udvarra és nagyon csúnya lesz utánna. Ha egyszer 235 fokon kivasalom. És nagyon kicsi tincsenként. Benne marad több ideig? Mivel megyek esküvőre és most az egyszer szeretném ha szép egyenes maradna sokáig.
2020. szept. 6. 09:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Hajvasalás előtt mindenképp használj hővédőt! Utána pedig vannak ilyen hajkisimító krémek, amik segítenek, hogy hosszabb távú legyen az eredmény. Amúgy ne rögtön a Hajvasalás után menj udvarra, várj legalább egy pár órát vele. Az én hajam is ilyen, egy kis paratol összeugrik, de nekem ezek a dolgok segítenek kihúzni az időt. Sok sikert!
2020. szept. 6. 09:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Vasalás előtt szárítsd be körkefével. Tegyél rà szárítás előtt valami hajhabot is, én olyat szoktam, ami lesimítja a kiálló kishajakat.

Utána használj valami hővédőt, majd vasalhatod kis tincsenként leválasztva. A végén tegyél rá valami fixálót, lakkot vagy ilyesmit.

2020. szept. 6. 11:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!