Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem vagytok birtokában tudásna...

Nem vagytok birtokában tudásnak a Ximi Vogue-ról?

Figyelt kérdés

(Csak mert nem engedte, hogy megkérdezzem, hogy "tudtok".)

Láttam, hogy bezárt a bolt a Kökiben. Találtam a Köki facebook oldalán egy kérdést, hogy mi történt, ott azt írták, "megszűnt". Írtam pár hete a Ximi Vogue Hungary-nek és a Kökinek is messengeren, hogy csak a Kökiben szűnt meg, és átmegy máshova a bolt, vagy teljesen? Egyik sem válaszolt eddig.

Nem tud valaki valamit?

2020. szept. 5. 15:05
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Birtokában vagyok a tudásnak. Ép pontosan tudom mitől lesz tisztább a budi.
2020. szept. 5. 15:23
 2/2 anonim válasza:
Sajnos, ki elégítő választ én sem tudok adni, de a hivatalos ximi vogue oldalon a budapesti bolt még mindíg fent van, illetve a moovit alkalmazásban is, meg egy álláshiredés is kint van simplejobon eladói pozícióba. Szóval, vagy nagyon hanyagul zártak be vagy valamilyen, rejtéllyel állunk szemben.
2021. máj. 20. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!