Lányok, hány évesen szőrtelenítettétek először a lábatokat, hónaljatokat, puncitokat?
Figyelt kérdés
És miért? (Barátnőtök is csinálta, zavart stb.)2020. szept. 1. 18:02
2/10 anonim válasza:
Kb 12-13 évesen hónaljam, lábam, bikini vonalt. Engem nem zavart volna, de a tesóm akkor azt mondta ez ciki emiatt kezdtem el.
3/10 anonim válasza:
13 évesen.Azért mert szőrös volt.
4/10 anonim válasza:
13 évesen.
Zavart, mert már akkor is nagyon sötét volt a testszőrzetem.
5/10 anonim válasza:
A lábszáramat már 9 évesen lekrémezte anya,mert teljesen sötét,piheszőrös volt,persze csak nyárra.11 ben már a hónaljam is erősen szőrösödött és intim részen is,így onnan is...
6/10 anonim válasza:
Hónaljra már nem emlékszem, talán 12. Lábat és intim részt 14 évesen borotváltam le először.
Sose szólt miatta senki, magam jöttem rá, hogy jobb érzés számomra szőr nélkül.
7/10 anonim válasza:
Lábat 13 évesen, hónaljat 20-21 évesen, szeméremdombot 22-23 évesen nem emlékszem már pontosan
43/N
8/10 anonim válasza:
7-es vagyok A miért lemaradt Láb-nagyon szőrös volt, nem tetszett, hónalj-akkoriban kezdte el mindenki szőrteleníteni a hónalját, meg praktikus az izzadásgátló miatt, szeméremdomb-az akkori párom szerette volna látni szőr nélkül, nekem nem tetszett, azóta sem szoktam teljesen szőrtelenre csinálni
10/10 anonim válasza:
KB 12 éves koromtól, mert zavart.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!