Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lila sampon.. nem értem?

Lila sampon.. nem értem?

Figyelt kérdés
Annyiféleképpen használják az emberek én meg már nem tudom hogyan kéne... vettem Syoss-tól lila sampont, azzal megmostam az egész hajam de már a habzásnál sem volt lila színe de így is rajta hagytam 2-3percre de úgy éreztem semmit sem ér ha már lila színe nincs... :/ amíg kinyomtam a tubusból élénk lila volt de ahogy mostam eltűnt... így már nem is használ semmit? Száraz hajra érdemesebb felkenni 5-10 percre? Mint egy pakolást.. Nem szárítja úgy ki a hajat? Vagy jobb minőségű lila sampont kéne vennem? Nem tudom... mert nem lett hamvasabb a hajam azért kérdezem, pedig azt hittem a Syoss erős márka ... vagy rosszul használom ezt az egészet? Nem tudom... :(( Valakinek ötlet?

2020. aug. 31. 23:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a schauma silver reflex samponja vált be, de ami még annál is jobb az a kallos coloring hair mask silver reflex hajbalzsam! Ez utóbbitól nekem nem is kékül-lilul be a hajam, gyönyörű hamvas és nagyon puha, sőt az ára is verhetetlen számomra. Egy próbát mindenképp megér:)
2020. szept. 1. 11:17
 2/4 anonim ***** válasza:
66%
Schaumát semmiképp ne vegyél, mert tönkre teszi a hajat. Fanola No Yellow sampon a legjobb, kicsit húzós az ára, de veri az összedrogériásat és használ, csak simán meg kell mosni a hajad vele. Már első alkalom után látszik, hogy hamvasít.
2020. szept. 1. 13:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem a sampon arra jó, hogy szinten tartsa a máshogy hamvasított hajat. Kallos hamvasító folyadékot szoktam pakolásba keverni, és utána a sampon.
2020. szept. 1. 15:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem bevált a schauma silver reflex. De holnap érkezik a Fanola No Yellow és No orange, ezekre kíváncsi leszek. Sok sárgás és narancsos beütés van a hajamban most, szőkítve volt elég sokszor, és sötét színről indultam.

Sima samponként használva nem sokat ér. Öblítsd le a hajad sima vízzel, majd törölközőszáraz állapotában kend fel rá a sampont, mintha hajat festenél (nagyon kék lesz, de ne ijedj meg, le tudod mosni:) ). Hajad színétől függően hagyd rajta 5-20 percig, majd mosásnál habosíthatod. Ha jól használod, csodát tesz :)

2020. szept. 2. 23:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!