Eleg suru a szorzet a testemen es tudom h abba a korba vagyok amikor kezd noni (vagyis inkabb mar azt tulleptem) de annyi a kerdes hogy ha idosebb leszek ugyanennyi szor lesz es nem valtozik vagy valtozik (gyantat hasznalok)?
Figyelt kérdés
2020. aug. 25. 20:37
1/3 anonim válasza:
A szőröd ennél már nem lesz kevesebb vagy ritkább alapjaraton, ha borotvalod. A gyantázástól viszont gyengülhet, ritkulhat egy idő után, ehhez az kell hogy soha ne borotváld le, egyszer sem, mert azonnal az az erős fekete szőr fog vissza nőni.
2/3 anonim válasza:
50 éves korodig nagyjából ilyen marad.
A gyantázástól kis mértékben ritkul, a borotvától nem változik.
Ha elég világos a bőröd és fekete a szőröd, az Ipl még szóbajöhet.
3/3 anonim válasza:
Kettes, nekem a gyantázástól nem "kis" mértékben gyengült. Csak az latja a különbséget igazan akinek teljesen fekete, sörte szerű, sűrű szőrzete van. Nekem konkrétan sírhatnékom van olyan gyökeres változást hozott az életemben a gyanta. Már szőrös lábbal is kimerek menni az utcára szoknyában, mert alig látszanak a szőrszálaim így már közel 4 év gyantázás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!