A fekete hajfestékről vélemények?
Nekem is vékonyszálú a hajam és régen a natúr hajamat festettem feketére, mert ugyanígy megszakadt érte a szívem anno. :D A fekete festék önmagában semmi rosszat nem csinált a hajammal, bár a lenövés azért elég ronda tud lenni, a legkisebb is, mert ugye kontraszt az mindig lesz.
Aztán mikor meguntam, egy tortúra volt kiszedni, drága volt és káros.
Én nem ajánlom, szerintem csúnya a fekete haj és nagyon keveseknek áll jól, meg nehéz kiszedni.
Szerintetek akinek ful fehér a bőre annak jól áll a fekete haj?
Mert én fehér bőrű vagyok.
Annyit tudnod kell a feketéről, hogy valamelyik összetevőjére érzékeny lehetsz, illetve a szervezeted túl tud töltődni belőle, aminek az eredménye rettenetes hajhullás lesz. Nálam is ez volt. Amikor elmentem leszedetni a színt és a hajhullásra panaszkodtam, akkor mondták a fodrászok, (Schwarzkopf Akadémia Budapesten) hogy bizony a feketénél gyakori ez a jelenség. Utána a saját fodrászom mondta, hogy minél sötétebb festéket használsz ebből a bizonyos összetevőből (nem emlékszem a nevére) több van benne. Nekem három barátnőm festi évek óta, nekik semmi problémájuk az ég világon.
Ráadásul 3 hétnél már látszik a lenövés (nekem alapból világos a hajam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!