Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen termékek vált be ezekre?

Milyen termékek vált be ezekre?

Figyelt kérdés
Milyen termékek vált be pattanásra,zsíros hajra-száraz töredezett hajvégekre,dezodor.

2020. aug. 23. 10:12
 1/4 anonim ***** válasza:
82%

Pattanasra a normalis etrend, nekem a cukros cuccoktol (pl csoki) jonnek ki pattanasok illetve a natur tejtol, a kavemba laktozmenteset rakok es ennyi a tejfogyasztasom, attol nem jonnek elo, de alapvetoen amikor novenyi tejet veszek hosszutavon, szebb a borom.

Szaraz, tortedezett hajvegek -> eloszor is fodrasz, ha nagyon veszes, vagja le, utana pedig vannak ezek a normalis nagy tegelyes hajpakolasok amit fel orat celszeru fent hagyni, vagy fodraszkellekesnel vagy kinai vegyesboltokban szoktam venni (valamiert a normal drogeriakban nincsen), mint pl Kallos vagy az a masik, aminek valami olasz neve van :D Kb 1000-1300 ft kozott van az aruk. Plusz hajolaj, en ebbol Pantene-t veszek, de van masfele is.

Zsiros haj - Nem tudom, mikortol szamit annak, de oszinten szolva ezzel sosem foglalkoztam, kb 3 naponta hajat mosok es kesz, ha latom, hogy zsirosodik. Neha hasznalok szarazsampont, egy napot lehet huzni vele a hajmosast, de ezt csak akkor hasznalom, ha valamiert extra faradt voltam es se este se reggel nem mostam hajat munka elott.

Dezodorbol a Nivea Pearl Beauty amitol meg a legnagyobb melegben sem lesz izzadtsagszagom + ha meg erosebb kene akkor rafujok valamilyen Dove deot.

2020. aug. 23. 11:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Én dezodorban az illatra megyek mert nem vagyok brutál izzadós, abból niveát vagy doveot veszek. Töredezett hajvégre én is ajánlom hogy vágj vagy vágass le belőle valamennyit mert nagyon sokat segít. Illetve ha vasalod a hajad használj hővédőt rá, plusz én sima kókusz olajjal szoktam kenni a végét mert simává és puhává is teszi. Sampont azt balea vagy elseve mentás meg agyagost használok 3 naponta mosom. Pattanásra himalaya herbals agyagos arcpakolást használok vagy bármilyen másik agyagos arcpakolást utána meg egy jó vizes hidratáló krémet
2020. aug. 23. 11:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Pattanásokra en is az egészséges táplálkozást tudom ajánlani, anno rengeteget segített a bőrömön, hogy elhagytam a cukros ételeket, tejtermékeket, fehérlisztből készült tésztákat/sütiket/pékárukat és a chipshez, popcornhoz hasonló nasikat valamint a túl fűszeres ételeket is. Külső ápolásra pedig a rendszeres (heti 1x) kémiai hámlasztást, a Benton Csiga-méh esszenciáját es a Cosrx Centella blemish krémjét tudom ajánlani valamint rendszeres hidratálást és két lepéses arclemosó rutint, ha sminkelsz. Meg az alapozók, nehéz korrektorok mellőzése is sokat segít.

A töredezett hajra is elsősorban vitamindús táplálkozást tudok ajánlani valamint a dm saját markas hajvitaminját. A nagyon töredezett hajvégeket vágasd le, azok nem fognak helyre jönni. Utana pedig olyan sampont használj ami ápoló/hidratáló hatású, az a zsíros hajon is segíteni fog, mert így nem fog több faggyút termelni a fejbőröd a kelleténél. Kéthetente használj a hajvégeidre argánolajos/E vitaminos olajpakolást, valamint minden hajmosás előtt szintén a hajvégekre valamilyen pakolást nekem pl a Gaia zabos pakolása jött be 700 Ft az Auchanben. Hajmosás után pedig használj a hajvegeidre hajolajat pl. L'Oréal hajolaja jó és esetleg a Gliss vagy Panthene leave in hajbalzsamjai közúl valamelyiket. Valamint kipróbálhatod a rizsvizes öblítést is.

Dezodorból a Lush Aromaco szilárd dezodorját használom, nagyon finom illata van és tényleg hatásos.

2020. aug. 23. 12:23
 4/4 A kérdező kommentje:

Fél évente vágatom a hajamat de a vége nagyon gyorsan töredezik pedig figyelek rá hogy gyengén fésüljem.

Nem szoktam csokit,chipset enni.

2020. aug. 23. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!