SOS! Legyantáztam az anyajegyem, lehet belőle baj?
Figyelt kérdés
Van 1-2 olyan anyajegyem amiből erősebb, sötétszínű szőr nőtt ki. Legyantáztam, az ki is húzta. Most olvastam utána, hogy nem szabadna az anyajegyeket szőrteleníteni. Mitévő legyek? Nagyon félek2020. aug. 23. 09:55
2/4 anonim válasza:
Jarj az eves anyajegy kontrollra, ennyi.
3/4 anonim válasza:
Én csipesszel tépem az anyajegyemből kinövő szőrszálakat. Inkább ez, mint a kilométer hosszú fekete szőrszálak. Egyébiránt igen, járj évente bőrgyógyászhoz és kész.
4/4 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommenttől valamennyire amúgy megnyugodtam. Igaz, hogy a gyanta még kicsit meg is nyúzhatja az anyajegyet de a szőre eltávolításban hasonló a csipeszhez. Tehát azzal is kitépjük. Nagyon remélem hogy nem lesz semmi baj és mostmár megpróbálok figyelni hogy az anyajegyeket ne gyantázzam és inkább kisollóval visszavágom a szőrt. Mást nem nagyon tudok csinálni
2020. aug. 23. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!