Hogy szépüljek meg testileg és lelkileg is?
Sziasztok.
Mostanában eléggé depressziós voltam, most próbálok kilábalni belőle. Ezáltal magamat is elhanyagoltam, egész nap aludtam, számítógépzetem. Unatkoztam. Szeretnék megváltoni. Bőrömmel csak annyi van, hogy miteszeres az orrom de van rá krémem ami segít halványítani őket, de mostanában elfelejtettem használni. Hajam se tetszik, rövid és meguntam a szőkét. Ha lesz több pénzem szeretném befestetni rózsaszínre, mert az az örök kedvenc színem. Testileg is kéne változtatnom, mert felszedtem pár kilót, bár nem sokat. Hüvelyi folyásom is sokv van, nem büdös, nem túró csak sok és normális állagú. Beteg nem vagyok szerencsére. Hogyan csökkenthetem egy picit is akár a folyás mennyiségét? Olvastam, hogy vörös áfonya tökéletes lenne erre. Mi lehet még? Miket csinájak egynap, hogy ne unatkozzak így a munkanélküliség alatt? Milyen ételeket fogyasszak, hogy egészséges maradjak és felfrissüljek nap mint nap? 23L vagyok.
A testi megszépülés első fázisa, hogy lelkileg rendben legyél.
Most leírásból nekem annyi átjött, hogy sok mindennel bajod van magadon... de az a fő, hogy előbb rendben legyél magaddal. Mindenkinek vannak nehéz időszakai, és olyankor hajlamosak vagyunk elhanyagolni magunkat. De fontos, hogy előbb kibéküljünk az állapotunkkal és csak utána próbáljuk szerre, fokozatosan megoldani a gondjainkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!