Fekete hajfestékkel nincs problémátok? FEKETÉK ELŐNYBEN!
előző vagyok
"Nemrég álltam át feketére."- nah hát ha pl előtte szőkítetted a hajad, vagy alapból világosabb volt és volt szőkítő a festékekben,akkor ez lehet a baj!
nekem szőke egy ideje és a fekete multkor éppen csak foltokban fogta megy egy kicsit pár napra. mivel nem tudja magában tartani a színt a hajam, a szőkítő roncsolása miatt. szóval ilyen oka is lehet.
Pallette kékesfekete hajfestéket ajánlom:)
Milyen volt az eredeti hajszined a feketére festés előtt??Mert ha tul világos akkor lehet ez az oka(nálam ez a barna hajszinnél volt,szőkére volt leszivatva és abbol lettem barna és mindig ledobta még 1 év után is).De lehet attol is hogy tul vékonyszálú a hajad és azért dobja le..ezernyi oka lehet.
Nekem msot volt elöször befestve feketére pallette kéksefeketével és nem kopik,se nem dobja le csak ammikor mosom a hajam akkor lillás-kékes viz folyik de a hajam színe nem változik:)
Az is nagyon fontos, hogy milyen sampont használsz. Ha nem színvédő sokkal előbb kifog kopni a hajadból az a szín amit ráfestettél.(tapasztalatból mondom)
Egyébként teljesen egyet értek az előttem szólókkal.Használj ezentúl kékesfekete hajfestéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!