A henna hajfesték teljesen kijön a hajból?
Figyelt kérdés
Nem marad foltos a hajam? És mennyi idő alatt?2010. aug. 4. 20:23
1/5 anonim válasza:
Szia. Én henna hajfestéket használok évek óta. Nagyon szeretem, és pont ez volt az oka a váltásnak, hogy nem kopik le és változik olyan undorító fos színűvé a haj, mint rendes festéknél, hanem szépen "kijön" a hajból vagy hogy mondjam :) És a színei is nagyon szépek. Ha érdekel, nézd meg az oldalukat. Elküldjem a linket?
2/5 anonim válasza:
Engem mindenképp érdekelne,légyszi beraknád a linket? Köszönöm! :)
18/L
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, és igen, érdekelne:)
2010. aug. 5. 08:33
4/5 anonim válasza:
Ott van a színpaletta is, a sötét mahagónit és a barnát próbáltam már ki. Szép sötét vörös lett, nagyon tetszett, mert féltem tőle hogy majd milyen lesz ha kopik, de tényleg csak fokozatosan minden hajmosásnál "engedett" a színőből, szóval semmi gusztustalan színárnyalat nem díszelgett a fejemen :) a barnától pedig sötétbarna lett. Még amit nagyon szeretek bennük, az a csillogás, olyan fényt ad a hajnak, nagyon szép.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat:)
2010. aug. 8. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!