Mi jó hajtöredezés ellen?
Olyan március körül ki lett szőkitve a hajam és utána szépen lassan elkezdett töredezni ( mondjuk szőkítés előtt se volt hu de szép a hajam) de már olyan szinten csúnya lett a hajam, hogy júniusba levágták vállig erőre de azt mondták már teljesen kivágták a szőkét és nincs más dolgom csak növeszteni a hajam!
Erre ami megnőtt megint elkezdett nagyon töredezni!
Pedig: napi 3-4 liter liter vizet megiszok( tényleg csak vizet, hiszen edzek és az mellett egészségesen eszek) , pakolást teszek a hajamra, ricinusolaj néha, argán olajat mindig teszek a végére, keratin hajspray
Mit tehetnék , hogy ne legyen töredezett és nagyon száraz a hajam???
Megfelelő mennyiségű vitamint is beviszel, ami szükséges a hajnak?
Légy türelmes, szerintem jó időbe fog telni, míg a hajad regenerálódik, mivel a szőkítéssel tönkre tehetted a hajadat.
Nem tudom milyen vitamint szedjek mert eddig mindig nagyon pattanásos lettem a vitaminoktól!
Milyen vitamint ajánlasz??
Kérdező, légyszi olvasd el a következő cikket, amiből a kérdésedre meg fogod kapni a választ:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!