Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől büdös a hajam?

Mitől büdös a hajam?

Figyelt kérdés
Eddig O\'Rising samponom volt, most egy ideje Garnier Fructis-t használok. Hot Liss-el is kenem a hajam. És Mégis büdös, akár melyik sampont használtam. Kipróbáltam hogy nem hazsnálom a Hot Lisst mert lehet attól nem szellőzik a fejem.De ugyan úgy büdös a hajam! :S Milyen sampon kéne vagy mitől van?:S
2008. nov. 26. 15:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha vasalod a hajad attól büdös lehet.nekem is ez volt hot liss t használok énis csakhát a hajvasalónak benne marad a szaga a hajamban :/

Én parfümöt szoktam a hajamra fújni.

2008. nov. 26. 16:05
 2/11 A kérdező kommentje:
vasalom ja. de a vasalót is tisztítom pedig..
2008. nov. 26. 16:13
 3/11 A kérdező kommentje:
a parfüm nem igazán segít.
2008. nov. 26. 16:14
 4/11 A kérdező kommentje:
és ez csak nem rég van, pedig évek óta vasalva van a hajam, és nem volt ez..
2008. nov. 26. 16:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól is lehet,ha félszárazon vasalod!Én mindig teljesen megszárítóm vasalás elött,és nem égetek bele a hajamba semmit!
2008. nov. 26. 18:22
 6/11 anonim ***** válasza:
43%
amúgy ha a parfümöt a hajadra fújod ki fog hullani..
2008. nov. 27. 16:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnél megszabadulni a szagoktól,melyek makacsul ragaszkodnak a hajadhoz,simítsd végig a hajad nedves arctisztító kendővel.Ez magába szívja a szagot és hajad friss lesz.
2008. dec. 9. 16:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
nemtom mennyire használ az utolsó válaszoló tanácsa, de ki fogom próbálni :DD. nekem is ugyanez a problémám, és én is vasalom a hajam. de ha nincs vasalva, akkor is büdös. ha meg parfümöt fújok rá, akkor 2 óra után ugyanolyan büdös... ráadásul az enyém még festve is van, és gyorsan zsírosodik. szerintem a tiéd is gyorsan zsírosodik nem? szerintem próbálj ki parfümös samponokat. l'oreal, glisskur finom az illatuk, de hogy mennyire jó, azt nem tudom. írj hogyha sikerült vmi ellenszert találnod :)) sok sikert
2009. jan. 4. 16:15
 9/11 anonim válasza:

nezd, több ok miatt lehet. Az egyik ok amiert felveheti a hajad a környezeti szagokat az az,

1 :hogy a fejböröd kennyen zsirosodik/a hajad serult,es igy a szmog, a konyhaszag es egyeb miatt,

2 : ha olajos termekeket hasznalsz, amiert nem tudod rendesen megmosni a hajad

3 :kiegeted vasalas kozben a vizet a hajadbol, az nem normalis dolog, ha közben keletkezik egy szag.

Ajanlom figyelmedbe a zsiros hajra valo sampont, alapos mosast, mielott szaritanal hagyj egy kis idot, hogy magatol szaradjon,hogy ne veszitse el teljesen a hajad a regeneralo kepesseget, es hasznalj hövedöt.

:)

Remelem tudtam segiteni!:)

2011. márc. 6. 17:57
 10/11 anonim válasza:

u.i.: ne hasznalj parfumot, es arctisztitot kiveve ha szaraz, roncsolt hajat akarsz, mivel ez kiszarit...(meg ha az arctisztitoban nincs is alkohol...)

Ejnye lanyok,miket kinem talaltok,te jo eg!:D

2011. márc. 6. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!