Mitől büdös a hajam?
Ha vasalod a hajad attól büdös lehet.nekem is ez volt hot liss t használok énis csakhát a hajvasalónak benne marad a szaga a hajamban :/
Én parfümöt szoktam a hajamra fújni.
nezd, több ok miatt lehet. Az egyik ok amiert felveheti a hajad a környezeti szagokat az az,
1 :hogy a fejböröd kennyen zsirosodik/a hajad serult,es igy a szmog, a konyhaszag es egyeb miatt,
2 : ha olajos termekeket hasznalsz, amiert nem tudod rendesen megmosni a hajad
3 :kiegeted vasalas kozben a vizet a hajadbol, az nem normalis dolog, ha közben keletkezik egy szag.
Ajanlom figyelmedbe a zsiros hajra valo sampont, alapos mosast, mielott szaritanal hagyj egy kis idot, hogy magatol szaradjon,hogy ne veszitse el teljesen a hajad a regeneralo kepesseget, es hasznalj hövedöt.
:)
Remelem tudtam segiteni!:)
u.i.: ne hasznalj parfumot, es arctisztitot kiveve ha szaraz, roncsolt hajat akarsz, mivel ez kiszarit...(meg ha az arctisztitoban nincs is alkohol...)
Ejnye lanyok,miket kinem talaltok,te jo eg!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!