Colour B4 vörös hajra?
Sziasztok!
Nemrégiben olvas a colour b4 hajfesték eltávolítóról. Körülbelül 2 éve van festbe a hajam vörösre(mindig ugyan azaz árnyalat, ha számít). Körülbelül fél éve nem festettem, hogy hátha kikopik annyira, hogy hogyha ráfestek egy sötétbarnát akkor eltűnik. De nem. Ez volt 2 hónapja. Azóta keresgéltem. És most tanáltam rá erre a termékre. Ha valakinek van tapasztalata magával a termékkel kapcsolatban és, hogy lehet-e egyből rá festeni azt nagyon megköszönném.
Válaszokat előre is köszönöm!
Én is vörös hajamra használtam. Egy narancs sárgás árnyalatot kaptam, amire szerintem már lehetett volna barnát festeni.
Próbáld ki szerintem, mert nagyon minimálisan töri le a hajat. Nem úgy mint egy szőkítés
Sziasztok!
Ha valakit érdekel kipróbaltam a terméket. Nagyon szépen egyenletesen kiszedte a hajamból. Eleinte egy ilyen szőkés rókavörös árnyalatot kaptam. De másnapra besötétédett és egy szőkés vöröset kaptam. Olyan a szine mint a természetes vörös hajnak. Mindent a leírás alapján csináltam és nekem tökéletesen bevált. Nem csíkos. Nem foltos. Viszont színeltávolítás után nem szakad egyböl ráfesteni, mert visszakapjuk a nem kívánatos színt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!