Csúnya a hajam mit tegyek?
Figyelt kérdés
A vége eléggé töredezett, 1 hete vágattam belőle de még mindjg nagyon rosszul néz ki.. tudnátok ajánlani rá valamit? Milyen sampont használjak?2020. aug. 7. 12:27
1/4 anonim válasza:
Ne abba gondolkozz hogy mit pakolj rá. A hajad belülről, a hajhagymáidból kell táplálni, nem pedig kívülről kenegetni. Igyál több vizet és egyél egészségesen, meglátod jobbat tesz ha hajadnak mint a különféle pakolások.:3
2/4 anonim válasza:
A töredezett hajvégekkel nem tudsz mit kezdeni, teljesen mindegy mivel kenegeted. Azt le kell vágni és kész. Az egészséges részeket pedig megfelelően ápolni.
3/4 anonim válasza:
Keress egy jobb fodrászt. Nagyon sokat számít.
4/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is ez volt a gond!
Csatlakozom az előző kommentekhez, hogy az egészséges evés nagyon sokat számít mert nekem azóta sokkal egészséges a hajam! Én koffeines samponokat használok és vitaminos hajpakolás amit kb 20 percig vagy ha tudom több ideig is rajta hagyom! Az Elseve dream long hajápoloja az direkt arra van kifejlesztve, hogy ne törjön el a haj vége azt hajmosás után kell bekenyni vele a hajat és nem is kell kimosni! És ami nagyon elvan törve azt érdemes levágni! Utána már ha helyre jön nem kell sokat vágni majd belőle hanem mindig csak egy picit !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!