Nekem is ugyan ilyen ,,típusú a hajam”, én a Kérastase Disclipine sampont használom balzsammal (rozéarany színű). Ha jól tudom ezek a termékek organikusak és bár arról nem találtam információt, hogy állatkísérlet mentes-e, egy olyan oldalon megtaláltam ezt a terméket, ami csak természetbarát dolgokat árul, tehát feltételezem, hogy állatkísérlet mentes.
2020. aug. 5. 22:33
2/7 anonim válasza:
Előző vagyok. A balzsam a drágább, a sampon türhető árban van, szerintem megéri.
2020. aug. 5. 22:34
3/7 anonim válasza:
Oh, most találtam, hogy ez nem állatkísérlet mentes. Előző voltam.
2020. aug. 5. 22:36
4/7 anonim válasza:
Alverde sampon a DM-ben.
2020. aug. 5. 22:41
5/7 anonim válasza:
Nekem a TheBodyShop samponok váltak be nagyon - konkrétan zsíros hajra a zöld teás.
100% cruelty free márka, a sampon kicsit drága de cserébe sokkal tovább kitart egy flakon mint eddig nekem bármi más márka. (Értsd: legutóbb március környékén vettem még a "karantén" előtt egy flakonnal, még mindig csak egyharmada fogyott el, pedig ketten használjuk elég gyakran.)
Van korpás hajra való samponjuk is, azt nem próbáltam, de másikat igen, eddig minden sampon bevált nekem onnan. :)
2020. aug. 6. 08:20
6/7 anonim válasza:
Syoss is nagyon jó és ott konkrétan leírják milyen haj típusra való! Szép fényes és puha lesz tőle a hajad!
2020. aug. 6. 09:52
7/7 anonim válasza:
Nekem is eléggé problémás a hajam. Én Olaplex sampont használok. Nem olyan olcsó, de nagyon megéri. Emellett számomra is fontos a környezetvédelem, ez a termék pedig teljesen környezetbarát és állatkísérlet mentes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!