Hogy legyen még hullámosabb a hajam? Kinek mi a módszere az "oroszlán sörény" ellen? 19/L
Figyelt kérdés
Hullámos hajam van, viszont pár nap múlva már alig van benne hullám. Ha pedig hajszárítozóm olyan,mint ha megrázott volna az áram. Hajmosás után mit kéne a hajamra tenni,hogy (ápoltnak tűnve)nagyon hullámos legyen (ne pedig "oroszlános") és hogy sokáig "bírja".2020. aug. 5. 02:09
3/8 anonim válasza:
Nekem is pont ilyen a hajam csak annyi az ellentéte hogy nekem mindig göndör . A fodrászom ezt ajánlotta göndör hajra és göndör haj megtartására: Nelly 2-fáziusú instant kondicícionáló hajspray Zöld te kivonattal . Ami egyben ápolja is!
Vagy azt hiszem még az OSISnak van göndör hajra krém is azt csak hajmosás után kell bekenyni és tartósabb lesz. Mindkét termék fodrászkellékesbe megtalálható.
4/8 anonim válasza:
Kondícionáló. Sorry a billenytűzet.
5/8 anonim válasza:
Ne szárítsd hajszárítóval, max. diffúzióssal.
6/8 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy nem fésülöd szárazon, csakis hajmosás alatt, balzsamozáskor, és lehetőleg magától száradjon meg.
7/8 anonim válasza:
Miután megmostam a hajam, NEM fésülöm, hanem hagyom, hogy a kis fürtök maradjanak egyben. A teteje, a választék az egyetlen, amit ilyenkor óvatosan meg szoktam igazítani. Hajszárítót sem használok, hagyom, hogy a kis különálló szekciók magukról száradjanak meg, és így szinte olyan, mintha fodrász csinálta volna,
8/8 anonim válasza:
Nézz utána a Curly Girl Method-nak. Hullámos hajjal is csodát tesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!