Tapasztalatok a dermofil pasztáról?
Figyelt kérdés
Nekem az arcomon nagyon sok apró pattanás van és annyi mindent próbáltam már rá, de semmi nem tünteti el, és ugye ezeket kinyomni sem lehet olyan picik. Beválhat?2020. aug. 3. 18:30
1/2 anonim válasza:
Rettenetesen irritálja a bőrt, olyan mentolos, hogy nekem a könnyem is rendesen folyt tőle. A pattanásokon nem segített, sőt... Ami bevált, az a BHA és AHA hámlasztó, a kíméletes lemosók használata, az alkoholos és parfümös termékek mellőzése és mikor nagyon durva volt, a kisebb hatóanyagtartalmú Akneroxid kúraszerűen alkalmazva.
2/2 anonim válasza:
Ez inkább seborrheás bőrre való, a pattanásokat irritálhatja és csak ront a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!