Van olyan termék ami TÉNYLEG leviszi a pattanást és eltünteti? Vagy ami otthon is el készítendő?
Itt vannak házilag elkészíthető pakolások, de a kommentekben nagyon sok tippet találsz. Olvasgasd el:)
15:36 os xD Van az a finom körömpolírozó... én már azt is próbáltm xD
A Bactroban nagyon jó!
előtte használd ezt:
egy darab élesztőt összekevers egy pici tejjel és atrutsit rápakolod az arcodra. Vársz egy 15-20 percet és leszeded.
Ezután gőzölsz 5-10 percet ettől megnyílnap a pórusok és meleg szappanos vízzel alaposan megsikálod az arcad. Majd minden szappan maradékot lemosol meleg vízzel.
A végén jó hideg vízzel záros a pórusokat.
sőt... a timsó (álium-alumínium-szulfát) nagyon jó összehúzza a bőrt. Egy teáskanálnyit feloldasz 1 dl hidegvízben és áttörlöd vele a bőröd. Ha megszárad alaponan mosdd le tiszta vízzel!!!
És ha iszol csalánteát az is jó! Meg egy pici darabka élesztőt is ehetsz! Én még ezek után kiyomkodom egy aloe levél nedvét és belemaszírozom a bőrbe.
De hetente max 1x csináld! Gőzölni minden nap gőzölhetsz és naponta többször moss arcot szappannal! Ha nagyon szárítja abőröd akkor kenhetsz rá egy kis krémet.
Remélem segítettem.. nekem használ... a sok márkás sz@r nem ér semmit! mindent próbáltam, de a házi bevált :D 16/F
zineryt oldat!!!
nekem bevált. megvettük gyógyszertárban(mert bőrgyógyász írta fel), aznap este rögtön bekentem vele az arcom, és másnap reggelre, már szinte alig látszott valami. najó. teljesen még nem tűntek el akkor, de nagy volt a változás. én csak ajánlani tudom. barátnőmnek is van ilyen és ő is meg van elégedve vele.
remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!